دستگاه منبع نور مرئی جهت سنجش اثر فوتوکاتالیزوری

درآزمایشگاه هسته پژوهشی علوم و فناوری نانو دانشگاه فردوسی راه اندازی شد.

فوتوکاتالیزورها نقش حیاتی در صنایع مختلف از جمله تصفیه آب و پساب بازی می­کنند. پیشرفت روزافزون در زمینه فوتوکاتالیزورها منجر به توسعه نانوفوتوکاتالیزورهایی شده است که تحت نور مرئی فعال می­شوند. علاوه بر کاهش هزینه ها، عدم نیاز به منبع نور فرابنفش در این دسته از فوتوکاتالیزورها می توانند از پیچیدگی تجهیزات مورد نیاز نیز بکاهد.

این دستگاه برای اندازه گیری اثر فوتوکاتالیزوری مواد در محیط مایع و تحت تابش نور مرئی طراحی شده است.

دستگاه سنجش اثرفوتوکاتالیزوری تحت نور مرئی مستقر در آزمایشگاه هسته پژوهشی علوم و فناوری نانو دانشگاه فردوسی آماده سرویس دهی به کلیه دانشجویان و پژوهشگران می باشد.

pic

لامپ مورد استفاده در این دستگاه محدوده 380 تا 800 نانومتر را پوشش می دهد. توان لامپ نیز 150 وات می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 38804106-051 تماس حاصل فرمایید (یکشنبه تا سه شنبه ساعت 9 تا 13)